Grillen en bakken

Er zijn verschillende manieren om eten te bereiden hier een paar voorbeelden.

Kippengrill:

Een ubert kippengrill is een langzaam draaiende grill/bak apparaat, wat ervoor zorgt dat een kipje snel en gelijkmatig worden gegrild zodat het kipje mals en sappig is. het is voorzien van de moderne technologie. en zorgt ervoor zonder er na om te kijken dat uw kipjes lekker mals, sappig en warm blijven.

Rational steamer:

Een Rational steamer is een oven waarmee u kunt bakken op oven stand, of kunt bakken en stomen tegelijk. Deze steamers zijn voorzien van de nieuwste technologie en zorgen ervoor als u de combi stand gebruikt dat het vlees mals en sappig blijft zonder dat het aanbrand op 180 graden. Je kunt het tevens ook alleen op stomen zetten als u groentes geblancheerd moet hebben of een zalm moet pocheren. zelfs soepen en sauzen kunnen op stomen warm gemaakt worden.

Warmhoudvitrine:

Een warmhoudvitrine zegt het al het is een apparaat dat ervoor zorgt om uw eten warm te houden. hij is daarom dermate geschikt voor alle horeca, slagerijen, poelier en groothandels om warm gemaakte producten warm te houden en te verkopen.

Ubert Bakplaten:

Een bakplaat is een plaat dat 300 graden kan worden, en u olie of boter op kunt gieten zodat er op gebakken. gegrild kan worden. het is ook een apparaat wat geen enkele horeca keuken meer zonder kan.

Geschikt voor het bakken van vlees, vis, ei en groentes

Author: admin

Share This Post On