Waarom kiezen voor een Refurbished Kyocera printer?

Ga je op zoek naar een printer voor kantoor, dan kom je al snel het merk Kyocera tegen. Dit Japanse merk levert namelijk een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs en is voor veel kleine en middelgrote kantoren een uitstekende keus! Naast een nieuw exemplaar, kun je ook kiezen voor een Refurbished printer van Kyocera. Wat houdt dit precies in en waarom zou je hiervoor kiezen?

Wat betekent refurbished?

Refurbished betekent letterlijk gerenoveerd. Het is een concept dat steeds meer in opkomst is voor elektrische apparatuur. Veel mensen en bedrijven doen hun apparaten weg omdat ze iets nieuws willen en niet omdat het apparaat het niet meer doet. Koop je een tweedehands apparaat, dan heb je altijd het risico dat deze slecht blijkt te werken of er na korte tijd helemaal mee ophoudt. Met refurbished loop je dit risico niet. Het apparaat is dan namelijk helemaal nagekeken, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Refurbished apparaten verkeren in goede conditie en zijn vaak zo goed als nieuw. Vaak krijg je er dan ook gewoon garantie op van de verkoper!

Voordelige keus

Waarom zou je nu voor refurbished kiezen als je ook een nieuw exemplaar kunt kopen? In de eerste plaats omdat het jou financieel voordeel oplevert. Omdat de printer al eerder gebruikt is, krijg je vaak een interessante korting van de verkoper. Afhankelijk van het model en de staat waarin het verkeert kan het voordeel voor jou enorm oplopen. Zo kun jij ook met een kleiner budget toch een uitstekend product kopen waar je nog veel jaren plezier van kunt hebben!

Duurzaamheid

Een andere reden om te kiezen voor een Refurbished printer van Kyocera is dat je hiermee een duurzame keus maakt. Het maken van nieuwe elektrische apparaten is een grote belasting voor het milieu, dus hergebruik is echt een aanrader. Er worden op die manier minder grondstoffen gebruikt en er blijft een maakproces achterwege. En ook scheelt het vaak veel transportkilometers. Bovendien hoeft er op deze manier geen goed werkend apparaat vernietigd te worden. Al deze punten zorgen ervoor dat de ecologische voetafdruk van het apparaat voor jou een stuk kleiner is! Wil jij een voordelige en duurzame keus maken, dan is het echt aan te raden om te kiezen voor een refurbished printer!

Author: admin

Share This Post On