Lockers

Tegenwoordig hebben ze op elke school de gangen er vol mee staan en heb je bij bijna elk bedrijf wel een kamer waar ze staan. Natuurlijk heb ik het over elektronische lockers De kleine kastjes waar je je kostbare spullen in kan doen om te zorgen dat het niet word gestolen.

Deze lockers zijn in veel verschillende materialen te verkrijgen, van houten lockers tot de stevige stalen lockers die tegen een stootje kunnen. Ook de lockersloten die er op zitten kunnen verschillen, er is genoeg keuze zo heb je bijvoorbeeld de oude vertrouwde sleutel sloten, maar ook een elektrisch slot wat open gaat met een code of met een toegangskaart. Dit betekend dat de kans op diefstal nihil is zodat de werknemers of bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken dat de spullen die zij in de locker hebben.

ertzberg-wewo-lockers-touch-1

Er zijn ook verschillende soorten lockers, zo heb je bijvoorbeeld lockers die je soms in de winkel ziet, lockers voor de kleedkamers in fabrieken en lockers voor mensen die kantoor werken.

Elk van deze locaties kunnen andere lockers aanschaffen, winkels kunnen bijvoorbeeld denken aan gekleurde lockers en fabrieken kunnen denken aan Lockers met pincode met genoeg ruimte voor kleding en andere benodigdheden van de werknemer.

Author: admin

Share This Post On