Het bedrijf van David Njoo

Aangezien mijn website over verschillende bedrijven gaat, zou ik graag de aandacht willen vestigen op het bedrijf van dr. David Njoo.

In 1995 heeft Njoo zijn artsexamen geneeskunde afgelegd. Momenteel is hij als dermatoloog actief op de afdeling Dermatologie van de ziekenhuisgroep Twente, in Hengelo. Daarnaast is hij ook werkzaam bij de Huid en Laserkliniek Oost Nederland.

Voor een botoxbehandeling, laserbehandeling of een behandeling met fillers kan men ook terecht bij David Njoo. Bij een Botox behandeling in Amersfoort bent u in goede handen bij Njoo. Met jarenlange ervaring en veel tevreden cliënten heeft de arts heel wat kraaienpootjes doen verdwijnen. Wie liever geen botox wil gebruiken, kan ook voor fillers naar Amersfoort komen. Dit resulteert veelal in een jongere huid. Fillers bestaan meestal uit hyaluronzuur en calcium-hydroxylapatiet. Deze stoffen komen van nature ook in de huid voor. Dit betekent dat het gebruik er van volledig veilig is. Daarnaast zijn de fillers die David Njoo gebruikt biologisch afbreekbaar, waardoor het effect van de fillers niet permanent.

Als laatste kan David Njoo ook een behandeling met lasers in Amersfoort voor u bewerkstelligen. Lasers worden voornamelijk gebruikt om pigmentvlekken, rimpels en verwijde bloedvaten mee te behandelen. Door de huidige technologieën wordt de huid zo min mogelijk worden aangetast en resulteert dit in een snel herstel.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van David Njoo.

Author: admin

Share This Post On