Een combimagnetron inbouwen

Combimagnetron

Een magnetron maakt uw leven makkelijker. En als u nu voor een inbouw combimagnetron kiest, kiest u voor nog meer comfort en ruimte! Op het gebied van inbouw combimagnetrons zijn er wereldwijd een paar topmerken. Alle mogelijke modellen van die namen verkopen wij: Gaggenau, Miele, Siemens, Bertazzoni en Boretti. In verschillende maten en prijsklassen zodat hij perfect in uw keuken op maat past.

 

De combimagnetron inbouw van uw keuze vindt u snel op Keukenstudio Regio Oost

Een combimagnetron combineert de functies van een magnetron en oven in één handig apparaat. Ook kunt u met dit apparaat heel handig diepvriesproducten snel ontdooien. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor aanvullende opwarm mogelijkheden als grill, stoom en crisp. En kijkt u ook eens naar mogelijke extra’s als een glazen bakplaat (van veiligheidsglas), een neerklapbare grill (zodat u makkelijk kunt schoonmaken), een zelfreinigende achterwand of een kinderslot.

 

Scherpe prijzen, garantie, service, bezorging en installatie: wij bieden het hele pakket
Maar, vraagt u zich misschien af, welke past in mijn keuken en bij mijn interieur? En er zijn zoveel merken en modellen, wat is verstandig? Allemaal vragen waar u bij Keukenstudio Regio Oost

een deskundig antwoord op krijgt. Wilt u extra info over een specifiek type combimagnetron inbouw? Of heeft u andere vragen? Onze mensen staan u graag te woord. Aan de telefoon, per mail of in onze showroom. Als u uw combimagnetron inbouw heeft geselecteerd, kunt u ‘m online bestellen. En we maken vervolgens direct afspraken over de levering, uw garantie en de installatie door vakbekwame monteurs.

 

 

 

 

 

Author: admin

Share This Post On