Drie tips om producten onder de aandacht te brengen

Het kan soms een uitdaging zijn om artikelen in je bedrijf onder de aandacht van klanten te krijgen. Zelfs in een showroom waarin alle producten zijn uitgestald, lopen klanten er soms toch zonder erg langs. Met een enkelzijdig frame is dat te veranderen. Een enkelzijdig frame is een textielframe, waarin een opvallende product afbeelding kan worden geplaatst. Het frame en de afbeelding trekken op een andere manier de aandacht, waardoor een klant verrast is. Hij zal sneller geïnteresseerd zijn en nieuwsgierig worden naar de mogelijkheden van het artikel.

Meer dynamiek

Een andere manier om klanten te triggeren is de inrichting van je showroom of winkel met grote regelmaat te veranderen. Artikelen worden dan op een andere plek gezet of er zijn nieuwe vormen van reclame waar je gebruik van kunt maken. Het aanpassen van de inrichting gaat een stuk gemakkelijker als je een aantal textielframes hebt aangeschaft. Het belangrijkste voor een andere inrichting is dan, dat er een nieuwe afbeelding in de frames wordt gedaan. Dat is niet veel werk. Soms kan het verwisselen van de afbeeldingen in verschillende frames zelfs al zorgen voor een heel andere beleving van de ruimte.

Bevestigen van enkelzijdige frames

Enkelzijdige textielframes worden tegen de muur aan gehangen. Dat kan door ze met schroeven of muurbeugels op te hangen. Maar ook bevestiging aan het plafond is mogelijk. Het vastschroeven op de muur is een klusje dat door een handige klusser kan worden gedaan. De benodigde beugels worden eerst op de juiste plek aan de muur geschroefd. Daarna wordt het frame in elkaar geklikt, de textielprint wordt in het frame gedaan, en vervolgens klik je het frame vast op de beugels. Door het simpele systeem is het niet moeilijk om het frame waterpas op te hangen.

Kies het juiste profiel

Wat betreft profielen is er veel keus bij de enkelzijdige frames. Er zijn meerdere voordelige profielen die rechtstreeks op de wand kunnen worden gemonteerd. Het is maar net welk profiel je goed vindt staan. Voor zware en grote textielprints wordt aangeraden om een extra stevig profiel te gebruiken. Wie een print wil ophangen in een nis kan kiezen voor onzichtbare profielen. Als je een enkelzijdig profiel wilt gebruiken in combinatie met een akoestisch dempend materiaal is daarvoor een speciaal profiel beschikbaar. Er is tenslotte ook een profiel leverbaar dat een brede omlijsting van vormt van de textielprint.

Author: admin

Share This Post On