De trend voor 2022: elektrische scooter (25 km)

Naar verwachting zullen we in 2022 veel meer elektrische scooters op de weg gaan zien. Elektrische scooters zijn al te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld voor een scooter van het merk NIU kiezen. Echter, zullen de scooters waarschijnlijk pas echt trending worden in de zomer. Vooral de elektrische scooters van 25 kilometer zullen het naar verwachting goed doen. Met die scooters mag je niet alleen gebruik maken van het fietspad, maar ook van het onverplichte fietspad.

Het perfecte vervoermiddel voor in de stad Vooral in de stad zul je de elektrische scooters veel gaan zien. De elektrische scooter 25 km is namelijk perfect voor in de stad. Als je in de stad woont en werkt heb je meestal geen auto nodig. Wil je echter niet steeds moeten fietsen of met het OV moeten reizen, dan is een elektrische scooter wel zo handig. Daar komt ook nog eens bij dat de scooters bijna geen geluid maken. Dat is ook prettig voor de buren.

Nog meer voordelen van de elektrische scooter

De elektrische scooter heeft overigens nog veel meer voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te tanken, maar kun je de scooter gewoon opladen. Dat scheelt je ook veel geld. Wees overigens niet bang dat je minder ver kunt rijden met de scooter. De gemiddelde elektrische scooter heeft namelijk een actieradius van 50 kilometer. Dat is over het algemeen meer dan voldoende wanneer je in de stad woont en werkt. Ook voor scholieren die nog geen autorijbewijs hebben is de elektrische scooter wellicht het ideale vervoermiddel. De elektrische scooter valt dan ook in de smaak bij allerlei verschillende doelgroepen.

Perfect voor in de zomer

Momenteel geven veel mensen de voorkeur aan de auto en het OV, omdat het buiten erg koud is. In 2022, rond de zomer, zul je naar verwachting wel steeds meer elektrische scooters op straat zien rijden.

Author: admin

Share This Post On