Een compleet pechhulppakket voor het hele gezin!

Bij blijdatikrij.nl pakken we het anders aan. Eén pas voor alle voertuigen en heel het gezin kan er gebruik van maken. Daarnaast bieden we een woonplaatsservice aan en staan alle hulpverleners in dag en dauw of in de nachtelijke uren klaar om u verder te helpen. Ons tarief is scherp, scherper dan de concurrenten. Wij onderscheiden ons door alleen het noodzakelijke te vergoeden. Vervangend vervoer? Dat is in 90% van de gevallen niet nodig. Daarnaast komt pech minder voor, door betere auto’s, wegen en technologieën.  Door slim in te spelen op deze veranderingen kunnen wij een jaarabonnement aanbieden van €29,95 per jaar. Daarnaast hebben wij een concurrerende vaste bijdrage wanneer u pech heeft.

Pechhulp in Europe of alleen Nederland?

Wij bieden beiden aan! Als u ook veilig van A naar B wilt in het buitenland is deze pechhulp interessant om te overwegen. Voor €89,95 worden alle kosten gedekt met betrekking tot pechhulp. In dit geval kan het helaas alleen op kenteken en is het niet mogelijk om een gezin te verzekeren. Echter, wanneer er iets gebeurd worden eventuele hotelovernachtingen, vervangend vervoer of kosten van berging volledig vergoed. Voor meer informatie kijk op www.blijdatikrij.nl.

Wij hebben al jarenlange ervaring met pechhulp. Onze hulpverleners zullen altijd klaarstaan om u verder te helpen. Bij ons betaal je niet te veel geld voor onnodige verzekeringen die hoogst waarschijnlijk niet voor gaan komen. Wij bieden precies aan wat u nodig heeft. Niets meer of minder.

Kijk nu op de website van www.blijdatikrij.nl met een volledig overzicht van de concurrenten en onze onderscheidende service. Wij zijn transparant in de kosten, vaste bijdrage en alle overige diensten die we aanbieden. Iedereen staat 24/7 klaar om u verder te helpen. Veilig op de weg begint bij ons, wij laten u niet in de kou staan en u betaald enkel voor de kosten die noodzakelijk zijn!

 

 

Author: admin

Share This Post On