Horeca

De horeca is voor de particulieren altijd wel fijn, lekker eten en drinken met soms nog vermaak zoals muziek of een optreden.

Dit eten wordt natuurlijk gemaakt door de mensen die in de keuken werken. Het eten wordt gewassen, gesneden, weer gewassen en dan vaak gebakken op het fornuis. Dit fornuis is vaak groter dan hetgeen dat u thuis hebt staan en er kunnen meer pannen in 1 keer op. Dit zorgt er voor dat het eten sneller bij de mensen is die komen eten bij het restaurant.

restaurant-690569_1280

Wat voor fornuis dit is verschilt per restaurant en/of horeca gelegenheid, hier zijn veel verschillende merken en soorten van. U kunt bijvoorbeeld denken aan een Professioneel AGA fornuis of een modern Boretti fornuis. Dit zijn twee van de vele grote merken die zeer goede fornuizen af leveren, voor de particulier en de horeca gelegenheid.

Ook een goede vriezer is niet te missen, een vrieskast van 4 meter lang en 5 meter breed is niet iets geks bij de grotere restaurants in uw omgeving. Hier wordt een groot deel van het eten opgeslagen dat de dag erna of misschien dezelfde dag nog wordt klaargemaakt voor de klant. Hier kunt u denken aan groenten, vlees en ijswaren.

Author: admin

Share This Post On